Vacature

Zelfstandig onze installaties in bedrijf stellen? Bij Kiekens is ruimte voor een Projectmonteur

Bij Kiekens is ruimte voor een zelfstandig Projectmonteur

De Kiekens groep is toonaangevend producent van industriële stof afzuiginstallaties en industriële stofzuigers. Met 30 collega’s werken wij met veel passie vanuit onze locaties in De Meern en Almelo. Onze organisatie biedt standaard en maatwerkoplossingen voor hoogwaardige stofafzuiging in vele sectoren. Voorbeelden van deze sectoren zijn: op & overslag, chemie, agro, recycling, bouwstoffen, food en machinebouw. standaard en maatwerkoplossingen voor hoogwaardige stofafzuiging. Wij zijn doordrongen van de belangen en de specifieke eisen en wensen per markt en bieden passende oplossingen – van plan tot praktijk. Dit vormt het fundament voor ons succes.

Kiekens heeft volop ambitie voor de toekomst met ambitieuze groeidoelstellingen. Om deze groeidoelstellingen te halen zijn we bereid in de toekomst te investeren op gebieden als innovatie, duurzaamheid en nieuw personeel.

Wat ga je doen?

Vanuit onze werklocatie in De Meern word je wegwijs gemaakt in de wereld van Kiekens. Dit betekent: kennis maken met collega’s, inzicht in de werkprocessen en meedraaien in de montage. Als je voldoende kennis hebt opgedaan, ga je zelfstandig of met een klein team de stof afzuiginstallaties plaatsen bij onze klanten. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: het plaatsen en aansluiten van de stof afzuiginstallatie, het aanleggen van leidingwerk en het aansluiten van afzuigpunten. Het testen en controleren van installaties is belangrijk zodat onze systemen afgestemd zijn op de processen bij onze klant. Uiteraard vereist dit een nauwe samenwerking met de klant.

Wat mag jij van ons verwachten?

Na een grondige inwerkperiode, waarin je gekoppeld wordt aan ervaren collega’s, gaan we je geleidelijk steeds zelfstandiger inzetten. Samen zorgen we ervoor dat je alle facetten van het vak leert kennen en zo groeit tot allround Projectmonteur. We hebben een open werksfeer waarin ruimte is voor jouw ideeën en samen werken we aan het continue verbeteren. De werkzaamheden zijn afwisselend. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris binnen de cao Metaal & Techniek. Tevens bieden wij ons personeel de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen met passende opleidingen en cursussen.

Je werkt in dagdienst en afhankelijk van de afstand van je project is de werkdag iets korter of langer. Je gaat op pad met je eigen bus naar het project. Geen dag is hetzelfde en met een gedreven team van ervaren monteurs werken we met veel plezier voor hetzelfde doel: een tevreden klant!

Wat verwachten we van jou?

• Je hebt een technische opleiding op MBO niveau in een technische richting bijv. metaal, werktuigkunde, installatietechniek of vergelijkbaar;
• Je hebt relevante werkervaring in vergelijkbare functies;
• Je werkt oplossings- en kwaliteitsgericht;
• Je kan goed communiceren en bent klantgericht;
• Je kan goed zelfstandig werken en weet je bijdrage aan een team te leveren;
• Goede beheersing Nederlandse taal;
• Woonachtig in midden / westen van Nederland;
• Kennis van elektrotechniek / elektrisch aansluiten is een Pré.

 

Nieuwsgierig naar de functie projectmonteur bij Kiekens?

Dat kunnen we ons voorstellen! We maken graag kennis om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt dan zien hoe ons bedrijf er uit ziet en we kunnen een afspraak maken om een dag mee te draaien met ons projectteam. Wil jij weten wat Kiekens voor jou kan betekenen? Stuur dan je gegevens naar : bbonthuis@kiekens.nl of bel met Bertil via: 06 127 005 02

Marktsegmenten

Onze kennis en kunde beperkt zich niet tot één markt.
Handig, want daardoor weten we precies met welke vraagstukken,
kansen en (on)mogelijkheden u te maken heeft.

Voedingsmiddelen

Kunststof & Chemie

Bouwstoffen

Diervoeders

Op- & Overslag

Metaalbewerking

Recycling

OEM oplosingen

ATEX

Defensie & Luchtvaart

Wie is Kiekens

Kiekens is toonaangevend in stofafzuiging, van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing.
Onze doordachte, werkbare en betaalbare totaaloplossingen voegen daadwerkelijk waarde toe aan uw bedrijfsproces.

01.

Y
Standaard- en maatwerk
Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. En zo hoort het ook.

02.

Y
Alles onder 1 dak
Een oplossing moet kloppen, van begin tot eind. Daarom heeft Kiekens alle expertise onder één dak. Van advies tot uitvoering. En van plan tot praktijk.

03.

Y
Ook heavy duty
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Want degelijke, duurzame producten borgen uw continuïteit en bedrijfszekerheid. Een kwestie van prioriteiten stellen.
: