Voedingsmiddelen
Kiekens is actief in de Voedingsmiddelen

Stofafzuiging in de Voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie zijn kwalitatief hoogwaardige stofafzuiging, filtratie, ventilatie en ontstoffingssystemen cruciaal voor zowel gezondheid als veiligheid. Zou stof terecht komen in de voedingsmiddelen dan is dat funest voor de productkwaliteit. Het is bovendien wettelijk verboden. Daarnaast moeten uw productiemedewerkers op elk moment in hun werkproces zuivere, stofvrije lucht kunnen inademen.

Vertrouw op Kiekens

Kiekens is al meer dan 100 jaar actief in het ontwikkelen, produceren en leveren van een breed assortiment aan industriële lucht- en milieutechnische producten. Als internationaal opererende organisatie is Kiekens in staat om op basis van de nieuwste filtratietechnologieën oplossingen voor vrijwel alle sectoren te bieden. Zo ook voor de voedingsmiddelenindustrie.

Stofafzuiging in de Voedingsmiddelenindustrie

Kiekens levert eigenlijk nooit standaardoplossingen. Geen werkproces en geen bedrijfsruimte is immers hetzelfde. Zo plaatst Kiekens in het zuiden van Frankrijk een Dust-master 1200 bij een frisdrankfabrikant. We ontwierpen, maakten en plaatsten een compleet afzuigsysteem in de nieuwe productiehal van een snoepfabrikant. En we optimaliseerden de werking van een verbrandingsketel bij een suikerproducent door een ventilator in te bouwen.

[Downloads: frisdrank | snoepgoed | suiker]

Een combinatie van bewezen en innovatieve technieken

Benieuwd naar de specifieke stofafzuigproducten van Kiekens, zoals industriële stofzuigers, ontstoffingssystemen en ventilatoren? U leest er hier meer over.

Onze Markten

Kiekens is toonaangevend in stofafzuiging, van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing.
Onze doordachte, werkbare en betaalbare totaaloplossingen voegen daadwerkelijk waarde toe aan uw bedrijfsproces.

: