DM20.000

Kiekens

Dustmaster

De Kiekens Dustmaster DM20.000 serie is zeer breed inzetbaar, in lichte alsook in de zwaarste industriële processen. Door de modulaire opbouw is er maximale flexibiliteit in opstellingsmogelijkheden en luchtvolumes aanwezig. Er kan naar keuze verticaal bij een beperkt beschikbaar vloeroppervlak, of horizontaal bij een hoogte beperking worden gebouwd. De capaciteit van de Kiekens Dustmaster DM20.000 serie loopt tot ca 60000m³/h. Daarnaast bestaat de mogelijkheid modules te koppelen om grotere luchtvolumes te behandelen. Kiekens biedt tal van klantspecifieke uitvoeringen waarbij onze engineers u graag van dienst zijn om de juiste oplossing voor u te vinden.

ATEX

Desgewenst kan de DM20.000 volgens ATEX 114 (richtlijn 2014/34EU) voor gebruik in de gevarenzones 2 (gas) en 22 (stof) worden uitgevoerd. Hierbij is de Dustmaster beveiligd om te voorkomen dat de Dustmaster zelf een ontstekingsbron vormt. In het geval er explosiegevaarlijke stoffen worden opgezogen is deze druk- stoot schokvast uitgevoerd.

Kiekens heeft een uitgebreid assortiment van actieve en passieve beveiligingssystemen om de door een explosie ontstane overdruk veilig af te voeren of in de kiem te smoren.

Kenmerken

  • Bewezen Kiekens techniek
  • Modulaire opbouw
  • Robuuste stalen constructie
  • Effectieve filtratie, emissie <1mg/Nm³ in standaard uitvoering haalbaar
  • Energiebesparende Jet-Puls filterreiniging door intelligente besturing
  • Onderhoudsarm
  • Geluidsarm
  • Stofafvoer standaard door middel van 80L stofbus op wielstel (diverse opties mogelijk)
  • Nederlands product

Wie is Kiekens

Kiekens Products in Almelo is toonaangevend in stofafzuiging. Voor tal van opdrachtgevers bedenken en realiseren wij
totaaloplossingen voor stofafzuiging, filtratie, ventilatie en ontstoffingssystemen.

01.

Y

Standaard- en maatwerk

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. En zo hoort het ook.

02.

Y

Alles onder 1 dak

Een oplossing moet kloppen, van begin tot eind. Daarom heeft Kiekens alle expertise onder één dak. Van advies tot uitvoering. En van plan tot praktijk.

03.

Y

Ook heavy duty

Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Want degelijke, duurzame producten borgen uw continuïteit en bedrijfszekerheid. Een kwestie van prioriteiten stellen.

: