B192 – C335

Kiekens

Heavy Duty

De Kiekens Heavy Duty serie bestaat uit B192 en de draaistroom C335. Kiekens Heavy Duty stofzuigers zijn breed inzetbaar en door de grote loop- en zwenkwielen uitermate geschikt voor algemene reiniging van werkplaatsen, magazijnen en in de bouw. Verdere belangrijke kenmerken zijn de degelijke stalen constructie, de ergonomische vormgeving, het bedieningsgemak en het lage geluidsniveau.

Efficiënte filtratie, lage emissie

Standaard zijn de Kiekens Heavy duty stofzuigers voorzien van een “L” of “M”klasse filter optioneel kan een “H” klasse hepafilter gemonteerd worden. Alle stofzuigers uit de Heavy Duty serie zijn standaard voorzien van een voorafscheider emmer waarin het grove vuil wordt opgevangen, hierdoor wordt de standtijd van de afvalzak aanzienlijk verlengd.

Hoog zuigvermogen, laag geluidsniveau

Afhankelijk van de gekozen uitvoering is de Kiekens Heavy Duty stofzuiger uitgerust met 1-fase 230V by-pass zuigaggeragaten of een 400V draaistroom motor in combinatie met een 3-traps turboventilator.

Kenmerken

  • Hoog zuigvermogen
  • Laag geluidsniveau
  • Degelijke stalen constructie
  • Lange levensduur
  • Ingebouwde voorafscheider
  • Hepafilter optioneel
  • Zeer wendbaar
  • Nederlands product

Wie is Kiekens

Kiekens Products in Almelo is toonaangevend in stofafzuiging. Voor tal van opdrachtgevers bedenken en realiseren wij
totaaloplossingen voor stofafzuiging, filtratie, ventilatie en ontstoffingssystemen.

01.

Y

Standaard- en maatwerk

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. En zo hoort het ook.

02.

Y

Alles onder 1 dak

Een oplossing moet kloppen, van begin tot eind. Daarom heeft Kiekens alle expertise onder één dak. Van advies tot uitvoering. En van plan tot praktijk.

03.

Y

Ook heavy duty

Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Want degelijke, duurzame producten borgen uw continuïteit en bedrijfszekerheid. Een kwestie van prioriteiten stellen.

: