Sterk in service

Voor elke ondernemer geldt dat de continuïteit van uw productieproces cruciaal is. Daarom is het zo belangrijk dat u met het juiste service en onderhoud uw ontstoffingssystemen en ventilatoren in topconditie houdt. Kiekens beschikt over een goed uitgeruste en getrainde service-/onderhoudsdienst. Dit snel reagerende en ervaren team opereert vanuit twee locaties in Nederland en voert vakkundig alle voorkomende werkzaamheden voor u uit.

Z

Filterwissel

Z

Emissiemeting

Z

NEN-keuring

Z

Filterinspectie

Z

Luchttechnische meting

Z

Balanceren

Z

Trillingsanalyse

Preventief onderhoud: beter, duurzamer, goedkoper

Onverwachte storingen aan uw ontstoffingssystemen of ventilatoren kunnen leiden tot downtime met kostbaar productieverlies als gevolg. Met preventief onderhoud minimaliseert u de kans op storingen. Defecten ontdekken of voorkomen we vroegtijdig en dat scheelt kosten door schade én voorkomt hinderlijke of schadelijke emissies. Met goed onderhoud verlengt u bovendien de levensduur van uw ontstoffingssysteem, ventilator of stofzuiger.

Gebruikt u geen Kiekens-systeem, maar een ander merk filterinstallatie? Geen probleem. Ons onderhoudsteam weet ook die installaties topfit te houden.

Uitgebreid servicepakket

In het uitgebreide servicepakket van Kiekens vindt u naast preventief en correctief onderhoud, ook diensten zoals stofemissiemeting, lagerconditiebepaling en het onsite balanceren van ventilatoren. U ontvangt steeds een gedetailleerde servicerapportage die u op ieder moment online kunt opvragen, net als de status van uw systeem.

Meer weten?

Neem contact op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Marktsegmenten

Onze kennis en kunde beperkt zich niet tot één markt.
Handig, want daardoor weten we precies met welke vraagstukken,
kansen en (on)mogelijkheden u te maken heeft.

Voedingsmiddelen

Kunststof & Chemie

Bouwstoffen

Diervoeders

Op- & Overslag

Metaalbewerking

Recycling

OEM oplosingen

ATEX

Defensie & Luchtvaart

Wie is Kiekens

Kiekens is toonaangevend in stofafzuiging, van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing.
Onze doordachte, werkbare en betaalbare totaaloplossingen voegen daadwerkelijk waarde toe aan uw bedrijfsproces.

01.

Y
Standaard- en maatwerk
Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. En zo hoort het ook.

02.

Y
Alles onder 1 dak
Een oplossing moet kloppen, van begin tot eind. Daarom heeft Kiekens alle expertise onder één dak. Van advies tot uitvoering. En van plan tot praktijk.

03.

Y
Ook heavy duty
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Want degelijke, duurzame producten borgen uw continuïteit en bedrijfszekerheid. Een kwestie van prioriteiten stellen.
: