Over Kiekens:

Kiekens is toonaangevend in stofafzuiging, van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing.
Onze doordachte, werkbare en betaalbare totaaloplossingen voegen daadwerkelijk waarde toe aan uw bedrijfsproces.

Z

Filterwissel

Z

Emissiemeting

Z

NEN-keuring

Z

Filterinspectie

Z

Luchttechnische meting

Z

Balanceren

Z

Trillingsanalyse

Kiekens

Kiekens Products in Almelo is toonaangevend in stofafzuiging. Voor tal van opdrachtgevers bedenken en realiseren wij totaaloplossingen voor stofafzuiging, filtratie, ventilatie en ontstoffingssystemen.

Op het gebied van stofafzuiging valt Kiekens al sinds jaar en dag op door een zeer breed en diep assortiment. Uw winst? Op elke klantvraag, van eenvoudig tot complex, biedt Kiekens altijd een praktisch toepasbare oplossing. Standaard toegepast, maar ook op basis van maatwerk wanneer gewenst.

Van der Voort Lucht en milieu

Ons kantoor in Utrecht De Meern handelt onder de naam Van der Voort Lucht en Milieu. Zij zijn voornamelijk gericht op verkoop en installatieonderhoud. 

Gebruikt u een ander merk filterinstallatie? Geen probleem. Ons onderhoudsteam weet ook die installaties topfit te houden.

Preventief onderhoud: beter, duurzamer, goedkoper

Onverwachte storingen aan uw ontstoffingssystemen of ventilatoren kunnen leiden tot downtime met kostbaar productieverlies als gevolg. Met preventief onderhoud minimaliseert u de kans op storingen en verlengt u de levensduur van uw ontstoffingssysteem, ventilator of stofzuiger.

Omdat we defecten al in een vroegtijdig stadium ontdekken of voorkomen, minimaliseert u kosten door schade. Ook voorkomt u met preventief onderhoud hinderlijke of schadelijke emissies.

Aanvullende diensten

In het uitgebreide servicepakket van Kiekens vindt u naast preventief en correctief onderhoud, ook diensten zoals stofemissiemeting, lagerconditiebepaling en het ‘onsite’ balanceren van ventilatoren.

Meer weten?

Neem contact op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Marktsegmenten

Onze kennis en kunde beperkt zich niet tot één markt.
Handig, want daardoor weten we precies met welke vraagstukken,
kansen en (on)mogelijkheden u te maken heeft.

Voedingsmiddelen

Kunststof & Chemie

Bouwstoffen

Diervoeders

Op- & Overslag

Metaalbewerking

Recycling

OEM oplosingen

ATEX

Defensie & Luchtvaart

Wie is Kiekens

Kiekens is toonaangevend in stofafzuiging, van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing.
Onze doordachte, werkbare en betaalbare totaaloplossingen voegen daadwerkelijk waarde toe aan uw bedrijfsproces.

01.

Y
Standaard- en maatwerk
Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. En zo hoort het ook.

02.

Y
Alles onder 1 dak
Een oplossing moet kloppen, van begin tot eind. Daarom heeft Kiekens alle expertise onder één dak. Van advies tot uitvoering. En van plan tot praktijk.

03.

Y
Ook heavy duty
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Want degelijke, duurzame producten borgen uw continuïteit en bedrijfszekerheid. Een kwestie van prioriteiten stellen.
: