Vacature

Vacature: Logistiek medewerker,
fulltime (De Meern)

Logistiek medewerker, fulltime (De Meern)

 

Daar doe je het voor

Een bedrijf is pas écht gezond als de werkomgeving dat ook is. Vrij van gevaarlijke, schadelijke stoffen. En daar zijn wij voor. Met onze kant-en-klare ontstoffingssystemen en technische oplossingen verbeteren we de luchtkwaliteit in bedrijven die te maken hebben met stof. Dat doen we al meer dan honderd jaar. In onze vestiging in De Meern is nu een vacature ontstaan voor de functie van Logistiek medewerker. En omdat logistiek medewerkers in hoge mate bijdragen aan het soepel laten verlopen van meerdere processen, zijn we hard op zoek naar jou.

 

Waar zouden we zijn zonder jou

Met jouw organisatietalent houd je het magazijn van VLM/Kiekens up-to-date. Je beheert de administratie met betrekking tot de ingaande en uitgaande goederenstromen en beoordeelt de kwaliteit van onze transporteurs. Zijn er mogelijkheden tot verbetering van planning en werkproces? Dan voer je die door, zowel intern als met externe partijen. Je stemt sowieso regelmatig zaken af met je collega’s zodat er duidelijkheid is. Gelukkig is dat met jouw heldere manier van communiceren geen probleem. Naast voorraadbeheer en logistieke werkzaamheden houd je je bezig met bedrijfsveiligheid en VCA-certificeringen. En dankzij jouw affiniteit met techniek, verricht je bovendien met alle plezier lichte assemblagewerkzaamheden als dat nodig is.

 

Dit ben jij

  • Gestructureerd als je bent, werk je zorgvuldig en efficiënt.
  • Je hebt technisch inzicht en voelt je thuis in een omgeving waarin alles om techniek draait.
  • Je staat sterk in je schoenen en bent communicatief vaardig, dus het voeren van gesprekken met veel verschillende partijen en collega’s gaat je gemakkelijk af. En mochten zaken anders lopen dan gepland, dan blijf je kalm je ding doen, terwijl je op zoek gaat naar een oplossing.
  • Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en voert graag verbeteringen door.
  • Je hebt een opleiding afgerond op (v)mbo-niveau en bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.

 

Jouw werkomgeving

VLM/Kiekens biedt jou een dynamische en technisch interessante werkomgeving. Onze klanten variëren van industriële bakkerijen tot de high end luchtvaartindustrie. Aan variatie geen gebrek dus!

Via vestigingen en partners in Nederland, België en Luxemburg bestrijkt het werkterrein van VLM/Kiekens inmiddels een goed deel van de Benelux. Ons hoofdkantoor staat in Almelo; onze tweede vestiging − waar jij komt te werken − staat in De Meern. Op beide locaties is de cultuur no-nonsense en lekker laagdrempelig: we maken het werk met elkaar. Wil jij graag doorgroeien? Geen probleem. Bij VLM/Kiekens denken we altijd in mogelijkheden.

Sluit je bij ons aan

Hou je van afwisseling in je werk en draag je graag bij aan het efficiënt laten verlopen van technische activiteiten? Bij VLM/Kiekens hoef je je nooit te vervelen en is geen dag hetzelfde. Kom kennismaken, dan ontdekken we snel of we bij elkaar passen.

Stuur daarvoor een e-mail naar Bertil Bonthuis met daarin je motivatie om je bij ons aan te sluiten en voeg ook je cv toe. Heb je nog vragen over de vacature? Ook daarvoor mail, bel of app je met Bertil Bonthuis: 

bbonthuis@kiekens.nl
0612700502.

Marktsegmenten

Onze kennis en kunde beperkt zich niet tot één markt.
Handig, want daardoor weten we precies met welke vraagstukken,
kansen en (on)mogelijkheden u te maken heeft.

Voedingsmiddelen

Kunststof & Chemie

Bouwstoffen

Diervoeders

Op- & Overslag

Metaalbewerking

Recycling

OEM oplosingen

ATEX

Defensie & Luchtvaart

Wie is Kiekens

Kiekens is toonaangevend in stofafzuiging, van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing.
Onze doordachte, werkbare en betaalbare totaaloplossingen voegen daadwerkelijk waarde toe aan uw bedrijfsproces.

01.

Y
Standaard- en maatwerk
Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. En zo hoort het ook.

02.

Y
Alles onder 1 dak
Een oplossing moet kloppen, van begin tot eind. Daarom heeft Kiekens alle expertise onder één dak. Van advies tot uitvoering. En van plan tot praktijk.

03.

Y
Ook heavy duty
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Want degelijke, duurzame producten borgen uw continuïteit en bedrijfszekerheid. Een kwestie van prioriteiten stellen.
: