Vacature

Werkvoorbereider & Planner Service

Werkvoorbereider & Planner Service

 

Daar doe je het voor

Een bedrijf is pas écht gezond als de werkomgeving dat ook is. Vrij van gevaarlijke, schadelijke stoffen. En daar zijn wij voor. Met onze turn-key ontstoffingssystemen en technische maatwerkoplossingen verbeteren we de luchtkwaliteit in vrijwel alle sectoren waarin stofafzuiging noodzakelijk is. Met meer dan honderd jaar ervaring weten we bovendien als geen ander welke vraagstukken, kansen en uitdagingen er spelen. Omdat onze organisatie groeit, zijn wij op zoek naar versterking van ons team werkvoorbereiders. Werkvoorbereiders zijn in onze tak van sport namelijk onmisbaar.

 

Jij bent key

Met jouw organiserende en coördinerende kwaliteiten vervul je een centrale rol in elk ontstoffingsvraagstuk. Nadat je een melding of een serviceopdracht hebt ontvangen, zet jij alle raderen in werking en bewaak je de voortgang daarvan. Je maakt een projectcalculatie, organiseert alle benodigde zaken (materieel, tekeningen en de technische instructie) en stuurt het 10-koppige serviceteam aan. Ondertussen onderhoud je contact met de klant die je onder andere voorziet van heldere rapportages. Kan het werkproces beter, makkelijker of efficiënter? Je signaleert het, spart erover met het serviceteam en bespreekt je verbetervoorstellen met de Manager Operations. Want dat de kwaliteit van onze serviceverlening op een zo hoog mogelijk niveau moet liggen, spreekt voor zich.

 

Dit ben jij 

 • Accuraat als je bent, zijn details voor jou net zo belangrijk als hoofdzaken. En een dubbele check uitvoeren vind je vanzelfsprekend. Zo weet je zeker dat alles verloopt zoals is afgesproken.
 • Je reageert snel en adequaat op interne en externe vragen, verzoeken en klachten. Logisch: duidelijkheid en vriendelijkheid vóór alles en van feedback word je beter.
 • Je streeft ernaar altijd kwaliteit te leveren en steekt op eigen initiatief graag energie in het optimaliseren van producten, processen en relaties.
 • Goeie communicatie en inlevingsvermogen maken alle verschil. Je erkent de belangen en wensen van anderen, weet hoe je collega’s kunt motiveren het beste uit zichzelf te halen en hoe je klanten tevreden houdt.
 • Je hebt een mbo-denkniveau en -werkniveau.

 

Jouw werkomgeving

VLM/Kiekens biedt jou een dynamische en innovatieve werkomgeving waar technologieën en methoden voortdurend evolueren. Onze klanten bevinden zich in alle takken van de industrie: van industriële bakkerijen tot de high end luchtvaartindustrie. Aan variatie geen gebrek dus!
Via vestigingen en partners in Nederland, België en Luxemburg bestrijkt het werkterrein van VLM/Kiekens inmiddels een goed deel van de Benelux. Ons hoofdkantoor − waar jij komt te werken − staat in Almelo; een tweede vestiging staat in De Meern. Op beide locaties is de cultuur no-nonsense en lekker laagdrempelig: we maken het werk met elkaar. Tot je directe collega’s behoren 10 monteurs en 2 werkvoorbereiders, maar met onze groeiambities mag je erop rekenen dat dit aantal op termijn zal toenemen. Wil jij zelf ook doorgroeien? Geen probleem. Bij VLM/Kiekens denken we altijd in mogelijkheden.

  Sluit je bij ons aan

  Hou je van afwisseling, werk je graag samen met gedreven collega’s en zet je graag de puntjes op de i? Kom dan kennismaken, zodat zowel jij als wij kunnen ontdekken of we bij elkaar passen.

  Stuur daarvoor een e-mail naar Bertil Bonthuis met daarin je motivatie om je bij ons aan te sluiten en voeg ook je cv toe. Heb je nog vragen over de vacature? Ook daarvoor mail, bel of app je met Bertil Bonthuis:

  bbonthuis@kiekens.nl
  0612700502.

  Marktsegmenten

  Onze kennis en kunde beperkt zich niet tot één markt.
  Handig, want daardoor weten we precies met welke vraagstukken,
  kansen en (on)mogelijkheden u te maken heeft.

  Voedingsmiddelen

  Kunststof & Chemie

  Bouwstoffen

  Diervoeders

  Op- & Overslag

  Metaalbewerking

  Recycling

  OEM oplosingen

  ATEX

  Defensie & Luchtvaart

  Wie is Kiekens

  Kiekens is toonaangevend in stofafzuiging, van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing.
  Onze doordachte, werkbare en betaalbare totaaloplossingen voegen daadwerkelijk waarde toe aan uw bedrijfsproces.

  01.

  Y
  Standaard- en maatwerk
  Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. En zo hoort het ook.

  02.

  Y
  Alles onder 1 dak
  Een oplossing moet kloppen, van begin tot eind. Daarom heeft Kiekens alle expertise onder één dak. Van advies tot uitvoering. En van plan tot praktijk.

  03.

  Y
  Ook heavy duty
  Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Want degelijke, duurzame producten borgen uw continuïteit en bedrijfszekerheid. Een kwestie van prioriteiten stellen.
  :