VAC

Kiekens

Vacmaster serie

De Vacmaster is een modulaire hoogvacuum stoffilter geschikt voor continu gebruik in kleine tot middelgrote centrale stofzuigsystemen waarbij betrouwbaarheid en gebruiksgemak centraal staan.

De Vacmaster is uit te breiden met een HEPA-filtermodule voor het verwerken van voor de gezondheid gevaarlijke stoffen. Daarnaast is de Vacmaster serie ook beschikbaar in een ATEX-uitvoering conform richtlijn 2014/34/EU voor gebruik in een Ex-gevarenzone en het opzuigen van stoffen met een explosierisico.

De modellen worden standaard voorzien van een stofbus en optioneel voorzien van een losklep of draaisluis, al dan niet in combinatie met een bigbag.

Wie is Kiekens

Kiekens Products in Almelo is toonaangevend in stofafzuiging. Voor tal van opdrachtgevers bedenken en realiseren wij
totaaloplossingen voor stofafzuiging, filtratie, ventilatie en ontstoffingssystemen.

01.

Y

Standaard- en maatwerk

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. En zo hoort het ook.

02.

Y

Alles onder 1 dak

Een oplossing moet kloppen, van begin tot eind. Daarom heeft Kiekens alle expertise onder één dak. Van advies tot uitvoering. En van plan tot praktijk.

03.

Y

Ook heavy duty

Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Want degelijke, duurzame producten borgen uw continuïteit en bedrijfszekerheid. Een kwestie van prioriteiten stellen.

: